Rolo.md se extinde și vine în orașul tău.

Recent, pe 25 decembrie, echipa Rolo.md a deschis un nou magazin, de data aceasta în orașul Căușeni.

Solicitările permanente de la sudul Moldovei ne-au făcut să ne dorim să fim mai aproape de voi și să vă putem răspunde oricărei cereri cât mai rapid.

Magazinul nostru de la Căușeni cuprinde aceeași gama diversificată ca și în Chișinău iar unica diferență este rapiditatea și proximitatea de casa ta. În magazinele noastre poți testa singur calitatea produselor Rolo.md, încerca mecanismele folosite, te poți informa direct de la consultanți sau poți solicita o ofertă pentru mărimile tale.

Din 2009 până în prezent Rolo.md a încercat mereu să fie mai aproape de clienții săi atât prin intermediul telefonului și internetului cât și fizic. Astfel, Rolo.md poate fi contactată în orice moment la numerele de telefon 022 62 32 69, 068 38 94 94, pe emailul [email protected] sau pe chat-ul online de pe www.rolo.md.
Deschiderea magazinului Rolo.md la Căușeni demonstrează încă o dată în plus că producătorul autohton Rolo.md este apreciat și solicitat de către locuitorii Republicii Moldova, iar produsele noastre sunt la mare căutare.

Lilian Blaj, directorul și fondatorul Rolo.md: 

„Am decis să deschidem un magazin la Căușeni pentru a fi mai aproape de clienții noștri și să creem condiții de confort. În magazinul din Căușeni, ca și în cel din Chișinău, puteți să găsiți rolete mecanice, rolete electrice, porți secționale de diferite culori și mărimi, porți și rolete industriale cât și jaluzele zi/noapte sau obloane.
Gama noastră de obloane cuprinde obloane padovene și obloane cu lamele reglabile și pot spune cu mândrie că suntem practic unicul producător autohton ce poate oferi un asemenea produs.”

Magazinul Rolo.md de la Căușeni deservește raioanele de sud și sud-est ale Moldovei – Anenii Noi, Căușeni, Cimișlia, Bender, Ștefan Vodă și nu numai.

În cei 13 ani de activitate Rolo.md a depășit așteptările clienților, a fost mereu receptiv la solicitările acestora și ia lăsat mulțumiți.
La Căușeni, ne puteți găsi pe adresa: or. Căușeni, str. Iurie Gagarin 42, sau pe numărul de telefon 078 38 14 00.

Va așteptăm cu drag în magazinele noastre.