Despre Rolo.md

O companie autohtonă cu produse de calitate europeană
Rolo.md - Companie in Moldova

Istaria Rolo.md începe în 2009 când Lilian Blaj a hotărât să se întoarcă din străinătate pentru ași construi un viitor acasă, în Moldova.

Primul pas în dezvoltarea companiei Rolo.md a fost găsirea furnizorilor de produse gata fabricate și comercializarea acestora pe piața din Moldova. În mai puțin de 2 ani, Lilian a înțeles că cele mai bune produse sunt cele fabricate în Moldova sub strictul control al calității și producerea acestora în conformitate cu cererea de pe piață.

Astfel, Rolo.md a început să producă rolete, porți secționale, jaluzele și obloane în fabrica din Bubuieci, folosind materiale de înalta calitate, după standarde europene.

Produsele Rolo.md sunt solicitate atât pe piață din Moldova cât și pe cea străină. Acest lucru poate fi confirmat de comenzile pe care Rolo.md le primește și de la conaționalii noștri din Europa, care optează pentru produsele fabricate în Moldova datorită calității, timpului de producere dar nu și în ultimul rând, datorită prețului.

Aflâdu-se de mai mult timp pe piață, Rolo.md s-a remarcat mereu prin calitate, garanții, livrare gratuită în rază orașului Chișinău și chiar montare gratuită. Totuși durabilitatea de până la 15 ani la unele produse sunt marele avantaj cu care Rolo.md câștigă din ce în ce mai multă popularitate și încredere din partea cumpărătorilor.

Lasă-ne un număr de telefon și
TE SUNĂM ÎNAPOI ÎN 5 MINUTE

    Magazin

    or. Chișinău, pe strada Gheorghe Asachi 44

    Fabrica

    or. Bubuieci, str Gospodarilor 7

    Tur virtual în magazinul nostru din Chișinău