Porți

Produse Rolo.md

Porțile pentru garaj devin un element important atunci când vine vorba de imaginea locuinței.

Comoditatea porților rulou sau secționale este apreciată de clienții noștri și le recomandă fiind unele din cele mai fiabile produse de pe piață.

Pe lângă porțile sectionale și porțile rulou manuale, care se deschid fiind acționate manual, Rolo.md oferă posibiliatea de acontrola, deschide și închide porțile cu ajutorul trelecomenzii. 

Cu Rolo.md nu mai ai nevoie  ieși din mașină de fiecare dată când intri sau ieși din garaj. Cu o singură apăsare pe buton conrolezi de la dinstata porțile garajului tău.

Mai mult de adat, porțile Rolo.md sunt durabiule, ușor de întreținut și oferă extra protecție  locuinței Dumneavoastră.

Porți rulou

Porți rulou din aluminiu se încadrează perfect in arhitectura modernă. Acest model de porți pentru garaj a fost proiectat în așa fel încât să ocupe spațiu minim din interiorul garajului. De fapt ele pot fi montate în golul ușii, în interior sau în exteriorul garajului. Deja clientul decide cum îi este mai confortabil unde plasam boxa în care se rulează poarta.

Ușile de garaj tip rulou au lățimea lamelei de 77mm și grosimea de 22mm și sunt confecționate din aluminiu umplut cu spumă poliuretanică. Ele au acționare electrică cu două telecomenzi în set. Avem în stoc varietate de culori, de la cele standard (alb/maro) la cele cu textura lemnoasă.
Porțile tip rulou nu necesită vopsire și nu se expun coroziunii. Compania Rolo.md oferă o garanție de 3 ani la porți rulou pentru garaj, durata lor de viață fiind de peste 15 ani.

Prețurile la porți rulou diferă în dependență de culoare și dimensiuni. Pentru exemplu o poartă cu dimensiunile :

 • 2500mm x 2500mm – de la  18890 lei, automatizată cu două telecomenzi în set, montata in cadru liber;
 • 2500mm x 2500mm – de la 20350 lei, automata, montata pe perete, deasupra spatiului liber de trecere;
 • 3000mm x 3000mm – de la 22000 lei, automata cu 2 telecomenzi în set;
 • 4000mm x 3000mm – de la 25500 lei, automata cu 2 telecomenzi în set.

Porți secționale

Porți secționale din oțel sunt porți pentru garaj durabile și sigure, cu o durată de viață de peste 25 ani. Porți secționale pentru garaj au mai multe avantaje față de o poartă obișnuită pentru garaj, în primul rând din motivul economiei de spațiu, care alt tip de porți nu-l pot oferi. Poarta secțională montată în spatele golului ușii se deschide prin culisare de-a lungul tavanului având un consum minim al spațiului din interiorul garajului. Daca construiți sau renovați casa, poarta secțională pentru garaj se va potrivi perfect arhitecturii și design-ului locuinței adăugându-i valoare.

Poarta secțională este realizată din paneluri de oțel cu o lățime de 500mm, 550mm, 600mm și o grosime de 40mm, în interior fiind umplute cu spuma poliuretanică, fapt ce creează un efect de termoizolare în garaj. În plus, poarta secțională oferă o siguranță sporită, ea practic nu poate fi spartă de răufăcători. Porțile secționale pot avea manevrare mecanică (manuală) sau automatizată cu telecomenzi.

Prețul la porți secționale diferă în dependență de culoare, de la alb/maro (culori standard) la cele cu textură lemnoasă.

Prețurile diferă și după tipul de acționare sau în dependență de accesoriile adăugate.

Exemple de prețuri:

– Acționare manuală:

 • 2600mm x 2200mm – de la 19475 lei;
 • 3000mm x 2200mm – de la 21730 lei;
 • 3500mm x 2600mm – de la  28180 lei;

– Acționare electrică:

 • 2600mm x 2200mm – de la 26650 lei;
 • 3000mm x 2200mm – de la 28900 lei;
 • 3500mm x 2600mm – de la 36380 lei;

Lasă-ne un număr de telefon și
TE SUNĂM ÎNAPOI ÎN 5 MINUTE

  Reparație

  Reparam gratuit orice produs in perioada de garantie si oferim servicii de reparatie dupa garantie.

  Instalare

  Prestăm și servicii de instalare pentru produsele cumpărate de la Rolo.md

  Deservire

  Puteti apela la noi pentru lucrari de deservire si intretinere a produselor Rolo.md

  Consultanță

  Oferim consultanță gratuită pentru toată gama noastră de produse