Rolete

Produse Rolo.md

Casa este locul unde regăsim liniștea și siguranța.

Rolete exterioare din aluminiu reprezintă o soluție perfectă pentru o bună izolare termică și fonică, fiind produse din lamele de aluminiu umplute în interior cu spumă poliuretanică. Sunt atractive ca aspect și rezistente cu o durată de viață de peste 15 ani. În Europa ele se produc deja de peste 40 de ani, astfel testându-se în timp durabilitatea lor.

Rolete exterioare din aluminiu vin din vechimi ca descendente ale obloanelor, având la fel funcția de protecție împotriva intrușilor și capriciilor vremii.

Astăzi au aceeași menire de a proteja locuința, de a umbri de soarele prea puternic în timpul verii, iar iarna putem face economii la facturile agentului termic – roletele având un rol termoizolant puternic

Rolete la ferestre

Compania rolo.md pune la dispoziția dvs sisteme de rolete exterioare antiefracție, pentru a vă oferi posibiliatea de a crea o atmosferă caldă și liniștită. Rulouri antiefracție vă asigură bunurile împotriva furtului.

În conformitate cu studiile efctuate pe termoeficiența roletelor s-a constatat că putem economisi până la 30% la facturi pe timp de iarnă. Rolete exterioare pentru ferestre și uși la case particulare sau apartamente se efctuează din profile de aluminiu cu lățime de 39mm sau 41mm, grosimea lamelei fiind de 8mm.

Ca facilități în exploatare, roletele exterioare pot avea acționare manuală sau automată, cu buton sau telecomandă.
Rolete cu acționare manuală sunt dotate cu tabacheră (bobină) și șnur sau manivelă. Se montează direct pe tâmplărie sau pe fațada casei și o închidem/deschidem din interior.

Rolete exterioare automate pot fi accesate (închise/deschise) de la buton (întrerupător) sau ultra comod – cu telecomandă.

Prețul la rolete variază în funcție de culoarea dorită, dimensiuni și modul de acționare. Pentru exemplu o roletă mecanică alb/maro de dimensiuni:

 • 1200mm x 1400mm  –  de la 3300 lei;
 • 1500mm x 1500mm –  de la 3820 lei;
 •  2000mm x 1600mm – de la 4540 lei;

Pentru rolete automate cu buton albe/maro:

 • 1200mm x 1400mm – de la  4480 lei;
 • 1500mm x 1500mm – de la  5000 lei;
 • 2000mm x 1600mm – de la  5680 lei;

Rolete la terasă

Alegem rolete din aluminiu pentru terase, pentru a ne proteja în zile caniculare de arșiță, vânt sau ploi atunci când vrem să ne odihnim împreună cu familia sau prietenii fara a fi deranjati de diferite circumstante. La terase se poate instala rolete cu acționare manuală, la fel și rolete electrice cu buton sau telecomandă. Rolete din aluminiu sunt concepute special pentru a ține departe razele solare sau privirile indiscrete ale curioșilor. Chiar dacă e timp urât sau vă deranjează zgomotele din exterior – cu sistemele de rolete de la Rolo.md lumea rămâne în afară, iar dumneavoastră puteți savura liniștea în sânul familiei.

Datorită gamei de culori variate (20 de culori), rolete din aluminiu se încadrează perfect în design-ul teraselor și foișoarelor.

Prețurile la rolete pentru terase variază în dependență de dimensiunile necesare, culoarea aleasă și tipul de manevrare (mecanică sau automată). Pentru exemplu o roletă la terasă albă sau maro (culorile standart), cu acționare manuală și cu dimensiunile:

 • 1400mm x 1600mm –  de la 6120 lei;
 • 2500mm x 2000mm – de la  8760 lei;
 • 2500mm x 2500mm – de la 10455 lei;

Rolete la gheretă

Instalăm rolete din aluminiu la gherete atunci când dorim să protejăm bunurile noastre. Suntem în siguranță cu rolete exterioare care au un efect antiefracție, sunt durabile și rezistente la spargere, practic nu pot fi sparse.

Rolete la gherete sunt produse din aluminiu și sunt disponibile într-o gamă largă de culori de la alb la cele cu textură lemnoasă. Combinați rolete de protecție cu tâmplăria gheretei sau vitrinei și primiți următoarele avantaje:

 • protecție antifurt;
 • protecție împotriva capriciilor vremii (ploaie, vânt, soare puternic);
 • rezistente în timp, servesc peste 15 ani în utilizare;
 • rezistente la foc;
 • siguranță în exploatare;
 • sunt ușor de îngrijit, nu necesită vopsire;
 • au un aspect estetic atractiv.
 •  

Rolete la gherete pot avea acționare manuală, cu arcă sau șnur și acționare automatizată de la buton sau telecomandă. Pentru a spori durata de viață la rolete exterioare se recomandă manevrarea lor automatizată, ceea ce ne oferă și nouă ca utilizatori un confort maxim.

Prețurile la rolete pentru gherete și vitrine diferă în dependență de culoare, mecanisme și accesorii alese. Pentru exemplu o roletă albă/maro cu acționare manuală, cu arcă în interior și cheie, din profile cu lățimea de 55mm și dimensiunile:

 • 1800mm x 2200mm – de la 7770 lei;
 • 2000mm x 1600mm – de la 7075 lei;
 • 2200mm x 2500mm – de la 9950 lei;

Rolete la garaj

Cea mai bună poartă de garaj pentru tine și mașina ta o găsești la Rolo.md. Acest lucru este confirmat de clienții noștri care au instalat rolete la garaj și se bucură acum de utilitatea lor.

Rolete la garaj sunt confecționate din profile de aluminiu durabile, rezistente și cu o garanție de peste 15 ani în utilizare. În Europa aceste profile se folosesc deja de peste 40 de ani, ceea ce ne vorbește de durabilitatea lor.

În comparație cu porțile obișnuite, rolete la garaj au un avantaj mare – nu necesită spațiu suplimentar pentru închiderea și deschiderea lor. Pânza de lamele se bobinează pe un val în partea de sus care se asamblează cu siguranța într-o cutie închisă cu capace și are și un aspect estetic plăcut.

La dorință sau necesitate, rolete la garaj se montează în golul ușii, în exterior sau interiorul garajului. Lățimea unei lamele pentru poarta la garaj este de 55mm sau 77mm și grosimea ei este de 10mm sau 22mm.

Manevrarea porții la garaj poate fi manuală, dar mai comod este acționarea porții automatizate cu buton sau telecomenzi. La rolete de garaj automatizate se oferă un set din 2 telecomenzi gratuit.

Prețul la rolete la garaj variază în dependență de culoare (de la alb la nuanțe cu textură lemnoasă), de accesorii alese și în dependență de acționare (mecanică sau electrică).

Prețul la rolete pentru garaj din profile de 55mm:

– Cu acționare manuală cu cheie:

 • 2300mm x 2500mm – de la 9975lei;
 • 3000mm x 2500mm – de la 11665 lei;

– Cu acționare automatizată, telecomenzi si manivela manuala:

 • 2300mm x 2500mm – de la 12700 lei;
 • 3000mm x 2500mm – de la 14365 lei;

Lasă-ne un număr de telefon și
TE SUNĂM ÎNAPOI ÎN 5 MINUTE

  Reparație

  Reparam gratuit orice produs in perioada de garantie si oferim servicii de reparatie dupa garantie.

  Instalare

  Prestăm și servicii de instalare pentru produsele cumpărate de la Rolo.md

  Deservire

  Puteti apela la noi pentru lucrari de deservire si intretinere a produselor Rolo.md

  Consultanță

  Oferim consultanță gratuită pentru toată gama noastră de produse