Jaluzele

Produse Rolo.md

Jaluzele reprezintă un element de decor al ferestrei care pot înlocui perdelele și draperiile și sunt o soluție bună pentru protecție de razele solare.

Jaluzelele Rolo.md sunt rezitente la umezeală şi uşor de curăţat. 
 
Toate jaluzelele Rolo.md sunt realizate la standarde riguroase, din materiale de cea mai bună calitate şi au fost concepute pentru a ne asigura că vor funcționa ireproșabil și după utilizarea produsului ani de zile. 
 
Jaluzeaua este grozavă dacă dorești să te bucuri de priveliște, la adăpost de ochii curioși din exterior sau vrei  te protejezi de soare și lumina.
 
Pentru idei și inspirațievizitează pagină noastră de Instagram.

Jaluzele rulou

Jaluzele rulou sau roletele textile pot fi folosite cu succes în decorarea ferestrelor, asortându-le cu design-ul interior în același timp servind ca sistem de umbrire pentru a proteja locuința de razele solare. Jaluzele rulou dau o notă de eleganță și asigură discreție locuinței dumneavoastră. Pot fi instalate acasă sau în birouri datorită varietății de materiale din care sunt confecționate , de la opace complet până la transparente, pot fi folosite împreună cu perdele sau fără, în cazul când dimensiunile rulourilor sunt mai generoase. Gama coloristică este destul de vastă astfel încât fiecare client își poate alege țesătura dorită.

Manevrarea lor se face pe baza unui lănțișor cu bile amplasat lateral. În funcție de tipul geamului pe care îl aveți, jaluzele rulou pot fi montate direct pe tâmplărie, în golul geamului sau pe perete prin simpla înșurubare.
Jaluzele rulou sunt ușor de întreținut, necesită rar curățire de praf cu o cârpă moale antistatică. Nu se spală în apă decât cu o cârpă umedă se curăță petele fără a forța.

În funcție de necesitățile clientului avem câteva sisteme de jaluzele rulou:

 • Sistemul mini- carnizurile mici care nu depășesc dimensiuni de 2 m pătrați și au tub de 17mm;
 • Sistemul classic – carnizuri de dimensiuni medii cu tub de 25mm;
 • Sistemul maxi – pentru carnizuri mari de peste 5 m pătrați și cu tub de 45mm.
 •  

Durata de viață a rulourilor din țesătură este de la 5 la 10 ani dacă sunt utilizate corect. Prețurile variază în dependență de materiale și dimensiuni ale carnizurilor, începând de la 18 euro pentru un carniz de 40cm pe lățime.

Jaluzele zi-noapte

Jaluzele zi-noapte reprezintă cea mai nouă variantă a jaluzelelor. Concepute pentru un confort maxim doi în unu, jaluzelele day&night sunt dublate în țesătură cu dungi mai dense și mai rare, cu ajutorul cărora putem controla foarte bine lumina. Mai mult, ele oferă flexibilitate atunci când vine vorba de decor și stil. Se potrivesc bine în interioare clasice cu draperii cât și în cele moderne, aplicate pe geam sau direct pe perete. Materialul jaluzelei se rulează pe un tub cu grosime de 17 mm exact ca jaluzele rulou, în același timp ne permite să jucăm cu lumina fără a le închide sau deschide definitiv.

Jaluzele zi-noapte se execută la comandă din paleta de culori disponibilă și se montează prin înșurubare. Se întrețin și se curăță ușor cu o cârpă moale antistatică.

Prețurile la jaluzele zi-noapte pornesc de la 40 euro pentru un tijă (карниз).

Lasă-ne un număr de telefon și
TE SUNĂM ÎNAPOI ÎN 5 MINUTE

  Reparație

  Reparam gratuit orice produs in perioada de garantie si oferim servicii de reparatie dupa garantie.

  Instalare

  Prestăm și servicii de instalare pentru produsele cumpărate de la Rolo.md

  Deservire

  Puteti apela la noi pentru lucrari de deservire si intretinere a produselor Rolo.md

  Consultanță

  Oferim consultanță gratuită pentru toată gama noastră de produse